26 júna 2008

Pivné dožinky 2008

Slovenskej komunite v SHAPE sa dáva na známosť, že v sobotu 5. júla 2008 v skorých popoľudňajších hodinách v garáži č. 322 na ulici Rue Pluton, ktorej momentálnym prenajímateľom je Jaro B., sa začínajú Pivné dožinky 2008.

Pre tých, ktorým som touto suchopárnou ale všetkohovoriacou vetou vyčaril úsmev na tvári, len pripomínam, že Rusi oslavujú VOSR v novembri a Nemci Oktoberfest v septembri, takže my si môžeme dovoliť spustiť dožinkové hody ešte pred začiatkom žatvy!


Ale poďme späť k veci. K dispozícii pre všetkých, stálych aj dočasných, no hlavne odchádzajúcich členov spoločenstva bude päťdesiatlitrový sud slovenského piva! Pre hladošov budú pripravené grily s uhlím, pre športovcov lúka na vybláznenie.

Všetci, ktorí sa nebojíte prísť popasovať s pivom, no najmä ak máte záujem využiť jednu z posledných príležitostí si podiskutovať predovšetkým s tými, ktorí koncom júla odchádzajú, ste pozvaní. Vašu vlastnú iniciatívu vo forme prinesenia si posedu, niečoho sladkého pod zub a na grilovanie a hlavne pivných pohárov (odporúčam 7dl poháre od zaváranín!) veľmi oceníme.

No a na záver,

v prípade, že sud nezdoláme, (čo nepredpokladám, ale predsa..), hneď v nedeľu je plánovaný odvetný zápas :-) A nepriaznivé počasie nás nezastraší!!

3 komentáre:

kovox povedal(a)...

týmto záväzne prihlasujem 2 smädné krky

zedha povedal(a)...

Tak som si Vás dal do záväzného zoznamu smädných krkov.

Anonymný povedal(a)...

Som rad, ze zivot Slovakov v SHAPE nadalej pulzuje ako nezastavitelne srdce. Avsak aj taketo srdce ma svoje stresy. Treba ich odstranit a porozmyslat nad zdravsou vyzivou pre jeho pulzovanie. Teple a hlavne UPRIMNE slovo by bol ten najlepsi antiarytmicky liek pre vsetko co nas obklopuje. Drzim nam palce, aby sme to dokazali a nehanili tych, ktori na to maju. So zelanim obrovskeho mnozstva prepulzovanej dobrej nalady a vztahov sa luci Vas doktor Joachim Exitus.