03 júna 2008

Stanovačka v Ardenách - doplnok 2


Všetci stanovačkychtiví táboroví šéfovia,

prinášam Vám posledné pokyny pred vyštartovaním na Stanovačku v Ardenách alias Action and Adventure Summer 2008.

Doprava.
Vzhľadom k pracovnej dobe u nás a na recepcii kempu navrhujem pripraviť kolónu vozidiel na parkovisku pred Berlin Gate od 14:45 do 14:55. Oboznámim Vás s bezpečnostnými pokynmi pri prevoze, stanovíme si maximálnu rýchlosť vozidiel v kolóne a skontrolujeme navigačné prístroje. Predpokladaný odchod o 15:00, predpokladaný príchod do kempu 16:30. Záujemcovia o pred-rekognoskáciu terénu, hláste sa u mňa, dohodneme podrobnosti.

Program.
Keďže nádejní gitaristi sa neozvali, večerný táborák bude bez hudobného nástroja. Detaily ohľadom nočného pochodu budú oznámené všetkým šéfom po ukončení prehliadky tábora.
Počas check-in-u v kempe nám budú pravdepodobne aj poskytnuté informácie ohľadom sobotného splavovania a návštevy aktivít v Han-sur-Lesse. Časy odchodov budú stanovené priebežne. Nezabudnite na sobotný karneval. Fantázii medze nekladiem, odporúčam pripraviť masky pre deti ešte v domácej posádke pred vyvedením do tábora.
Posledné pokyny ohľadom športového náčinia: zoberte všetko, čo sa môže zísť. Kovox, stolný futbal sa nám nezíde!!!
Kultúrny doplnok na záver: Záujemcovi o návštevu zámku Lavaux St.Anne, nebráňte sa a kľudne sa pri ceste domov v nedeľu zastavte na jeho prehliadku.

Stravovanie.
Ako už bolo povedané, vlastné. Verím ale, že logistická podpora, ktorá zostane v sobotu v tábore, sa bude činiť.

Organizačné pokyny.
Všetky dospelé osoby, pripravené na vykonávanie funkcie oddielového manažéra, prihláste sa emailom u mňa, jednohlasne zvoleného, táborového manažéra so svojou prezývkou a ponúkanými schopnosťami (napr. oddielový manažér Kovox - veci strašidelné, športová manažérka Yvette - pravá ruka cez aeróbne aktivity, manažér Ondrík - vládca a zapalovač ohňový a pod.). Predstavenie funkcionárov bude vykonané počas slávnostného vyhlásenia denného rozkazu v piatok večer pri táborovom ohni.

Na akékoľvek pripomienky, návrhy, či otázky sa teší
a s pozdravom ostáva

ZEDHA,
camp manager

PS: Katka, informáciu ohľadom tej jaskyne ešte nemám, ale vidím to ružovo...

4 komentáre:

kovox povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
kovox povedal(a)...

už som spokojný, len som myslel, že ten stôl by sa hodil do ohňa. ale keď ho nepotrebujeme...
mám ešte otázočku: je v kempe možnosť platenia kartou, alebo si treba zobrať hotovosť?

Anonymný povedal(a)...

Mám len jednu takú menšiu pripomienku. My reprezentanti máme pracovnú dobu v piatok do 15:00. Takže tú prípravu kolóny a s najväčšou pravdepodobnosťou ani odchod o 15:00 nestihneme. Ale v najbližšej dobe, t.j. zajtra (4. júna) to nejako poriešime a dáme vedieť.

zedha povedal(a)...

Kovox:

Karty by mali platiť, ale istota je gulomet...

Furki:

Verím, že to poriešite. Dnes večer na pive hodíme reč. Dôležité je, aby aspoň jeden z nás tam do tej piatej prišiel, najlepšie minimálne ja, keďže som sa tam trošku na tej recepcii už angažoval.