25 januára 2009

Oznámenie výboru SK-SHAPIANS

Milé Slovenky a Slováci,

všetko dobré v Novom roku, hlavne zdravie, lásku a veľa krásnych chvíľ s tými, ktorých ľúbite.
Touto cestou Vám chceme oznámiť, že na základe Vášho hlasovania bol vytvorený 5-členný tím tzv . „ výbor “ slovenskej komunity v zložení :
Nina Dlhošová, Ľuboš Gacko, Denisa Geletková, Beáta Suváková a Marta Takácsová.
Zasadanie výboru sa uskutočnilo dňa 22.1.2009. Boli prijaté nasledujúce závery:
• Návrh štruktúry a poslanie výboru slovenskej komunity v SHAPE (autor: p. Monošová -uverejnený na našej stránke) bol neakceptovaný ako celok členmi výboru
• Návrh využitia súčasneho finančného fondu (SHAPE Fest). Na základe prieskumu v komunite bude zakúpená „pípa“ a rýchlovarná konvica. Za zvyšné prostriedky sa zakúpi materiál, ktorý bude využitý na spoločné aktivity Slovákov v SHAPE. Tým uvedený fond zanikne. Zoznam materiálu bude k dispozícii k nahliadnutiu.
• Tento výbor sa bude usilovať :
- o spríjemnenie života slovenskej komunity;
- v rámci daných možností reprezentovať Slovensko v SHAPE, podporovaním a spoluorganizovaním oficiálnych a neoficiálnych akcií.
• Základné princípy fungovania tohto výboru a slovenskej komunity sú:
- práca v tomto tíme je založená na dobrovoľnosti a na úprimnej snahe vytvoriť príjemnú atmosféru v našej malej komunite
- úlohou výboru nie je organizovanie aktivít, ale poskytovanie podpory organizátorom konkrétnej aktivity
- organizovanie aktivít je založené na rotačnom princípe, členovia komunity by mali byť ochotní sa aktívne zapojiť do organizovania aktivít
- za jednotlivé akcie budú zodpovedné dve, prípadne viacero rodín, podľa ich náročnosti a komplexnosti organizácie
- pravidelné prispevky na tvorbu spoločného novovytvoreného fondu - každá rodina mesačne 5 EUR (spôsob výberu bude spresnený dodatočne)
- peniaze z fondu sa budú úmerne čerpať na každú aktivitu a to formou fixnej, dohodnutej čiastky a zvyšok nákladov doplatia zúčastnení konkrétnej akcie
- v prípade nízkeho záujmu, výbor zánikom fondu (SHAPE Fest) ukončí svoju činnosť.

Vaše názory, pripomienky, postrehy, podporu, konštruktívnu kritiku, ale aj odmietnutie, čo sa týka hore uvedených jednoduchých princípov manažmentu spoločných aktivít, prosíme smerovať výboru „klubu dobrej nálady“ na tieto adresy:
lubomir.gacko@gmail.com , marta.takacsova@gmail.com
Na záver to hlavné: kto má záujem za takýchto podmienok byť aktívnym prispievateľom (nie len konzumentom) , nech svoje rozhodnutie oznámi na hore uvedené mailové adresy do 6.2.2009.
Majte sa krásne, majte sa radi a do skorého videnia v dobrej nálade na najbližšej dobrej akcii.

výbor slovenskej komunity
Marta Takácsová

Žiadne komentáre: