21 apríla 2008

Stanovačka v Ardenách

Vážení členovia slovenskej komunity v SHAPE!

Spolu s prípravným tímom si Vás a hlavne Vaše deti dovoľujeme pozvať na víkendovú akciu pod názvom Stanovanie v Ardenách, s podtitulom "Action and Adventure, Summer 2008". Podrobnosti si môžete stiahnuť tu.

Akcia je zameraná najmä na naše deti každého veku. Verím však, že i bezdetní a aj slobodní sa do aktivity zapoja ako členovia podporno-prípravného tímu. Ponuky sú vítané. Čo sa týka programu, je možné ho na základe konštruktívnych pripomienok zmeniť a prispôsobiť osobitným požiadavkam účastníkov. Návrh programu má odporúčajúci, nie zaväzujúci charakter.

Na záver dôležitá informácia. Organizátori nie sú oprávnení a hlavne ani komerčne poistení na organizovanie táborových aktivít či poskytovanie služieb cestovnej kancelárie, preto je v záujme každého z rodičov, aby sprevádzal svoje deti na aktivite. Z uvedeného dôvodu sa nebudú poskytovať služby typu baby-sitting.

Vaše ponuky na podieľanie sa na príprave, no najmä na predbežné prihlásenie sa rodín na aktivitu s požiadavkou na ubytovanie uvítam do 30. apríla, kedy plánujem predbežne zarezervovať počet miest na stanovanie a počet ubytovaných v chatkách či karavanoch.

Akékoľvek chýbajúce informácie si môžete vyžiadať emailom alebo cez Skype.

Ďalšie podrobnosti budú zverejnené v blízkej budúcnosti.

Kovox a Zedha

2 komentáre:

kovox povedal(a)...

tak toto nemyslíte vážne!!!!!!!!!!!!!
to akože máme zase dotrepať rodičov zo Slovenska, aby sme si mohli ísť pospať pod stan v Ardenách?

zedha povedal(a)...

Nech sa páči! Ak si dáš na nich pozor ...