15 októbra 2007

Pyžamová párty - dovetok dovetku


Priebežný stav série zápasov Slováci : Bitburger po dnešnom dni 1:5!

Dnes sa konečne podarilo Slovákom skórovať! Odniesol to sud číslo 1. Skvelou obrannou taktikou a vysokým tlakom (v sude) sa však podarilo Bitburgeru odvrátiť hroziacu prehru a zvýšil stav na 1:5 vo svoj prospech. Porazení Slováci bez motivácie a hlavne bez síl zvrátiť výsledok, si museli pred médiami priznať, že precenili svoje sily a hlavne podcenili súpera. Odveta sa bude konať každý podvečer až do vyčerpania.

PS: Jožko F., aj tak verím, že zverejníš zopár fotografií aj pre ostatných účastníkov sobotňajšej akcie...

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Napriek úmornej snahe sa mi zatiaľ nepodarilo všetky fotky z akcie upraviť do požadovanej podoby (nebojte sa, nebudem meniť nič dôležité, len také veci ako úprava vyváženia bielej farby, otáčanie a pod.). Predpokladám, že v priebehu tohto týždňa budem schopný všetky fotky upraviť a uložiť v počítači na ÚNVP (B-104).
BTW: Vladimír Lisý tam už nejaké fotky uložil.

Anonymný povedal(a)...

Dnes sa mi konečne podarilo všetky fotky upraviť. Ak ich nezabudnem, v pondelok ich donesiem do práce a uložím do počítača na ÚNVP (B-104).

zedha povedal(a)...

Ďakujem Vam všetkým za poskytnuté foto.

Anonymný povedal(a)...

Chcel by som sa bloggera opýtať, kde sú zverejnené fotky z akcie. Pokiaľ ich nemal, neustále vyzýval o ich poskytnutie. A teraz, keď ich už pár dní má, by ich konečne mohol zverejniť. Alebo mu niečo bráni v tom aby ich zverejnil???

zedha povedal(a)...

Vybrané fotografie budú umiestnené na internete a sprístupnené. Daj mi, Jožko, pár dní času.