28 mája 2009

Víkend vo Farnieres

Miesto: Farnieres
Termín: 12. - 14. júna 2009

Od piatku večera do nedele večera môžete stráviť víkend v priestoroch bývalého zámku, ktorý je upravený na prijatie organizovaných skupín. Zabezpečené je ubytovanie od piatku do nedele ako aj strava. Pozvané sú predovšetkým slovenské a české deti z Belgicka a Luxemburska spolu s rodičmi ale aj jednotlivci a manželské páry.

UBYTOVANIE: v 2 pavilónoch v 6-8 posteľových izbách. Je potrebné si priniesť vlastný spacák alebo posteľné prádlo. Sociálne zariadenia sú spoločné na chodbe.

STRAVA: zabezpečená v sobotu celý deň (raňajky, obed, večera) a v nedeľu ráno (raňajky). Odporúčame priniesť si večeru na piatok a všetko potrebné na nedeľnú grilovačku (niečo na opekanie v nedeľu popoludní).
V priľahlej budove budeme mať k dispozícii chladničku, na požiadanie bude možné použiť aj mikrovlnku.

CENA: 50 EUR pre dospelú osobu a deti od 14 rokov. Cena zahŕňa 2 noci a stravu. 40 EUR pre deti vo veku 12-13 rokov, 30 EUR pre deti vo veku 3-11 rokov, deti do 2 rokov (vrátane) zdarma.

PROGRAM: v sobotu zameraný na rodiny s deťmi - hry, možno nejaké tančeky a pesničky pre deti, prechádzky do okolitej prírody. Príprava programu bude v réžii rodičov.
V nedeľu príprava grilovačky, sv. omša, pôjdeme ku hrobom slovenských kňazov, ktorí sú pochovaní na nedaľekom cintoríne, samotná grilovačka, futbal a dobrá zábava.
SKM zabezpečí ku grilovačke zeleninové šaláty, nealko nápoje a čapované pivo.

Kontakt na prihlásenie: Mária Havettová (maria.havettova@gmail.com)

Blišie info

Žiadne komentáre: