01 decembra 2008

Voľba výboru SK-SHAPIANS

Slovenky a Slováci v MONSE.

Uplynula doba určená k hlasovaniu o návrhu členov výboru, ktorý by mal riadiť veci finančné, majetkové a organizačné pre voľný čas, zábavu a užitočné spoločné činnosti slovenskej komunity v SHAPE. Hlasovanie bolo ukončené 30. novembra úderom 24:00 SEČ. Všetky emailové hlasovania boli vytlačené a sú k dispozícii u p. Maurérovej. Volebnú komisiu budú tvoriť: p. Maurérová, p. Krutý, p. Kocúr a p. Geletková. Podľa propozícií hlasovania, zverejnených na tomto blogu, by mal byť členom volebnej komisie aj p. Furák. Z dôvodu neprítomnosti v SHAPE budú tvoriť volebnú komisiu 4 členovia. Posledný, ktorý odoslal hlasovací email bol p. Maurér. Pretože však je vo volebnej komisii táto rodina zastúpená, šancu dostal ďalší v poradí.
Volebná komisia sa zíde dňa 2. decembra. Úlohou členov volebnej komisie je okrem oficiálneho určenia poradia aj zorganizovať stretnutie vybraných 10 kandidátov, ktorí vo voľbách získali najviac bodov. Z desiatky najviac obodovaných kandidátov boli automaticky vylúčení NMR a jeho manželka. Z desiatky kandidátov vypadával aj jeden z partnerov v prípade, ak by dvaja partneri z jednej rodiny získali potrebný počet bodov. No a teraz nasleduje predbežný zoznam dvanástich príslušníkov komunity, ktorí získali najviac bodov. Poradie je na základe počtu získaných bodov:
  1. p. Suváková B.
  2. p. Čelková I.- vypadáva podľa prvého kritéria
  3. p. Dlhošová N.
  4. p. Takácsová M.
  5. p. Suvák L. - vypadáva podľa druhého kritéria
  6. p. Fisterová Z.
  7. p. Havranová A.
  8. p. Geletková D. a p. Gacko Ľ. - rovnaký počet bodov
  9. p. Hlava L.
  10. p. Monošová M. a p. Furáková I. - rovnaký počet bodov

Informácia o vybratých kandidátoch je samozrejme neoficiálna. Zostavenie oficiálneho poradia je úlohou volebného výboru.

Volebný výbor ďalej zorganizuje stretnutie vybraných 10 kandidátov (predbežne niekedy do 15. decembra 2008). Na stretnutí sa spomedzi 10 kandidátov zvolí 5 dobrovoľníkov, ktorý budú tvoriť toľko očakávaný výbor, ktorý by mal riadiť veci finančné, majetkové a organizačné. Možnosť, že by sa spomedzi 10 kandidátov nenašlo 5 dobrovoľníkov na členov výboru si nepripúšťame a preto zatiaľ nebolo navrhnuté, čo v takomto prípade.

Žiadne komentáre: