16 novembra 2008

Mikulášsky večer

Vážení príslušníci slovenskej komunity,

ani sme sa nenazdali a znova sa blíži koniec roka a s ním čas vianočných a novoročných sviatkov. Pri tejto príležitosti sa uskutoční dňa 5.12.2008 od 17:00 hod v SHAPE Event Centre Mikulášsky večer spojený s predvianočným posedením slovenskej komunity.

VŠETCI STE SRDEČNE VÍTANÍ

Navrhovaný program :
- krátky kultúrny program našich ratolestí,
- možno príde aj Mikuláš ....,
- súťaže pre deti a dospelých,
- kapustnica,
- voľná zábava.

Žiadame záujemcov, aby prihlásili počet zúčastnených osôb (dospelí + deti) na register ÚNVP alebo Ladislavovi Suvákovi v termíne do 28.11.2008. Akciu navrhujeme financovať z prostriedkov získaných na SHAPE Feste 2008.

Spoločne financovanie zahŕňa cenu za prenájom miestnosti, mikulášsku výstroj, kapustnicu, nealkoholické nápoje, kávu, čaj príp. nejaké slané maškrtky.

Tak ako po minulé roky, balíčky pre deti si naplní každý sám podľa vlastného uváženia (prázdne balíčky si budete môcť vyzdvihnúť podľa nahláseného počtu detí). Takisto alkoholické nápoje si donesie každý sám podľa vlastnej chuti a predpokladanej spotreby. Dobrou tradíciou je prispieť na spoločný stôl nejakou domácou maškrtou sladkej alebo slanej chuti (podrobnosti dohodnú manželky, partnerky a manželia na najbližšom Posedení pri káve - predbežný termín je 27.11.2008).

V prípade, ak má niekto iné nápady, návrhy alebo pripomienky, chce priložiť ruku k dielu a pod. nech sa vyjadrí buď na tejto stránke alebo emailom na suvak.ladislav@gmail.com. Akékoľvek dodatočné informácie o uvedenej aktivite budú uverejňované na tejto webovej stránke.

Ladislav SUVÁK a Jozef FURÁK

Žiadne komentáre: